Ontdek in deze risicogids
- Hoe je je wapent tegen cybercrime
- Wat je moet doen na een bedrijfsongeval
- Wat de gevolgen zijn van langdurig zieke medewerkers
- Hoe je een veilige werkomgeving creëert
- Interviews met branchegenoten
Download gratis onze risicogids
Cybercrime is het snelst groeiende risico voor ondernemers. Ook in de horeca. Dat kan ernstige gevolgen hebben voor je reputatie. Wees je bewust van de gevaren binnen je organisatie. En vooral: zorg dat je personeel dat ook is.
In de horecabranche is het ziekteverzuim relatief laag. Maar als een vast personeelslid uitvalt, ben je meteen de klos: je mist iemand met kennis en ervaring, moet loon doorbetalen én verplichte stappen zetten volgens de Wet verbetering poortwachter.
Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook in de horeca. Als er wat misgaat, ben je als werkgever verantwoordelijk en dus aansprakelijk. Neem dus vooral preventiemaatregelen en bovendien: zorg dat je medewerkers zich daaraan houden.
Zet in op preventie en download vandaag nog onze gratis risicogids