Ga direct naar de inhoud

Schade in de horeca voorkomen?

Download gratis onze risicogids

Risico en preventiegids horeca.jpg

Ontdek in deze risicogids

  • Hoe je je wapent tegen cybercrime
  • Wat je moet doen na een bedrijfsongeval
  • Wat de gevolgen zijn van langdurig zieke medewerkers
  • Hoe je een veilige werkomgeving creëert
  • Interviews met branchegenoten
Restaurant_Risicogids.jpg

In deze gids lees je onder andere:

  • Wees zuinig op je klantgegevens - ook online!

    Cybercrime is het snelst groeiende risico voor ondernemers. Ook in de horeca. Dat kan ernstige gevolgen hebben voor je reputatie. Wees je bewust van de gevaren binnen je organisatie. En vooral: zorg dat je personeel dat ook is.

  • Langdurig zieke medewerker kost meer dan je denkt

    In de horecabranche is het ziekteverzuim relatief laag. Maar als een vast personeelslid uitvalt, ben je meteen de klos: je mist iemand met kennis en ervaring, moet loon doorbetalen én verplichte stappen zetten volgens de Wet verbetering poortwachter.

  • Hoe creëer je een veilige werkomgeving?

    Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook in de horeca. Als er wat misgaat, ben je als werkgever verantwoordelijk en dus aansprakelijk. Neem dus vooral preventiemaatregelen en bovendien: zorg dat je medewerkers zich daaraan houden.

Zakelijke vragen of advies? Bel met ABN AMRO Verzekeringen via 038 - 49 68 66 3