Inzicht in risico's
Ondernemen brengt risico's met zich mee. Wat betekent dit voor uw bedrijf én u persoonlijk?
Ondernemen in de horeca is niet geheel zonder risico. Van thee morsen over een gast tot een brand in de keuken: een ongeluk zit in een klein hoekje. Op deze pagina vertellen wij u meer over de meest voorkomende risico's en hoe u deze zoveel mogelijk kunt voorkomen.
Ondernemen brengt risico's met zich mee. Wat betekent dit voor uw bedrijf én u persoonlijk?
U heeft werknemers in dienst. Wat moet u regelen en hoe zorgt u dat ze vitaal blijven?
Een bedrijf runnen is een grote verantwoordelijkheid. Waar moet u rekening mee houden?
Wij hebben de belangrijkste verzekeringen voor de horeca op een rij gezet
Door een beschadiging aan een snoer, een elektrisch apparaat of een elektrische installatie loopt de temperatuur hoog op. Het gevolg: brand. Dat kan al bij een lampje van 20 Watt!
Het morsen van hete koffie of uitglijden over een pas gedweilde vloer. Als ondernemer in de horeca kunt u aansprakelijk worden gesteld voor schade, die een medewerker aan anderen veroorzaakt.
Waar mensen werken, gebeuren ongelukken. Wanneer een werknemer gewond raakt, kunt u aansprakelijk worden gesteld. Bijvoorbeeld bij een slecht onderhouden snijmachine.
Zet vandaag nog in op preventie: download gratis onze vernieuwde risicogids voor de horeca
Het horeca-arrangement is een pakket met de belangrijkste verzekeringen voor uw zaak en uw personeel
Wilt u meer weten over risico's en kansen binnen de bouw? Bespreek uw situatie onze adviseurs.